valborg!

Nej nu tycker jag att vi kan spola fram allt ett dygn, är taggad till tusen!

artonåringen

Firade Sofia igår, eftersom hon fyller ARTON imorgon. Pizza och tårta, presenter och supertrevligt sällskap. En väldigt bra kväll helt enkelt.




skolan

Det har varit en händelserik helg, eller åtminstonde en väldigt stressig helg. I lördags åkte jag, mamma och pappa till Örebro för att leta lite presenter åt min bror. Kom även hem med klänningen jag ska ha på valborg, men den visar jag då. Sitter nämligen i skolan och väntar på att Julia, Sanna och Sofia ska sluta. I söndags jobbade jag mitt första pass. Kul, jobbigt, nervöst. Men det funkade. Igår var jag iväg och fikade på det nya fiket i stan, Orion, med Anna, Linn och Louise. Det var gott, väldigt gott. Och väldigt trevligt.

Idag ska jag ut på en långpromenad med Emma efter skolan, och kvällen tillägnar jag åt alla miljoner läxor. Det var en kort sammanfattning av allt som hänt sen fredags, och lite annat.

grafisk kommunikation


11.34

Mediekommunikationen, klart! Så om en vecka har vi redovisning för beställarna. Nu blir det mat, sen svenska och sen hem. Och ikväll blire att sova hos värsta bästa Emma med andra Linnéa, det är nämligen JF (Jesperfritt), haha, så vi ska röja hela stället. Nej då, det blir god mat, vaxa benen och massa tjejsnack. Perfekt.


Från nyår 08-09

lycka

Gissa vem som precis vaknade? Haha, känns förjävligt. Sovit bort ännu en halv dag. Men men, igår var iallafall en riktigt bra dag må jag säga. Fick jobbet på Makalös (!!!), och ska göra mitt första pass nästa söndag. Spännande, och väldigt nervöst såklart. Det firades iallafall med lite nya kläder, lite Burger King och lite fest.

Idag är det fredag och lovet börjar mer och mer dra sig mott sitt slut. Senare ska jag och Emma ut i det "fina" vädret och ta en promenad till skärgårn och tillbaka, hurtiga och duktiga som vi är.




nyårsbilder

Kollar igenom bilder från nyår 09-10, kom ju nämligen hem med över 200 bilder den gången, så jag hann aldrig riktigt kolla igenom alla. Men nu har jag kollat igenom alla, och jag kan säga att jag hittade en hel del bilder där ett skratt inte kunde hållas inne. Här kommer några av de roligaste bilderna från den kvällen. Men några håller jag allt för mig själv, de är för snygga för att visas :)





makalös

Nu har mer än halva lovet gått. Det känns för sorgligt, för jag är fortfarande otroligt skoltrött. Men det har iallafall hitills varit ett skönt och roligt lov, och än är det ju faktiskt inte slut. Igår var jag iväg på jobbintroduktion på Makalös i Karlstad, och imorgon ska jag tillbaka för att testjobba. Det känns förjävla roligt, men samtidigt väldigt nervöst. Men det löser sig, det gör det väl alltid? Igår stannade jag iallafall kvar i Karlstad en stund med mamma och pappa och handlade, och imorgon kommer Marcus dit, så då blir det väl lite mer handlande.

Idag har varit en slapp och härlig dag, sånna behövs faktiskt också ibland. Har iallafall pluggat lite. Matten går ju dock inge vidare, gjorde två tal och sen tröttnade jag. Men jag har iallafall kommit en bra bit på svenskan och läst ut boken, Jane Eyre, som förövrigt var otroligt bra. Funderar på att ladda hem filmen och glo på den ikväll, tillsammans med en blodgrape eller två. Hoppas på att den iallafall är nästan lika bra som boken. Fast så är det ju tyvärr aldrig.

långpromenad

Kommer aldrig orka ställa mig upp igen. Eller, det känns så just nu iallfall. Har varit ute med Emma hela dagen och gått ut till skärgårn och tillbaka igen. Tog dock en lång paus hos hennes föräldrar och åt lite mellanmål. Hur härligt som helst, och perfekt väder, men nu är jag helt slut. Nu ska jag äta och försöka plugga lite innan jag går tillbaka till Emma igen.

RSS 2.0