All I want is you, and you, and you

Jag vill
- Åka utomlands i flera veckor och slippa denna kyla.
- Ta studenten och gå på balen.
- Flytta hemifrån.
- Komma bort från lilla, tråkiga Kristinehamn.
- Ta körkort.
- Handla en helt ny garderob.
- Ha jullov, och allt som julen innebär.
- Speciellt pappas underbara jul-köttbullar.
- Ha någon bra idé till mitt ungdomsreportage. (Kom med förslag, tack).
- Vinna massa pengar så jag faktiskt kan göra allt jag vill.

Sist men inte minst vill jag också ha kväll nu.
Dricka alkohol och dansa natten lång.
(Vill inte riktigt jobba imorgon dock...)

Julefrid

Kände mig som bambi på hal is förut. Med mina klackar tog det nämligen en halvtimme att gå från station och hem. Nu ska jag i alla fall gräva ner mig i jobb och plugg så mig kommer ni inte se mycket av några veckor framöver. Tur att jag har gjort en sjukligt bra jullista på spotify som kan hjälpa mig genom dessa mörka tider.

You've got stuck in a moment

Jag är en människa som fastnar för allt. Och då menar jag verkligen allt. Jag fastnar för en viss film som jag kan se om och om igen, en maträtt som jag kan äta varje dag, en viss sorts godis som jag ständigt måste ha, en tv-serie som jag inte kan slita mig från. Jag har fastnat för en miljon olika filmer och maträtter. Jag har fastnat för Tradera, bloggar, One tree hill, Vänner, DH. Allt allt allt. Och nu var det visst CDONs tur. Skulle in för att leta julkapp till min bror, någon timme senare var jag uppe i flera tusen i varukorgen. Dags att rensa...

Slutade två idag men fastnade ändå i Karlstad ytterligare några timmar. Inhandlade ett par julklappar och åt potatis och köttbullar på IKEA för 16 kronor. Ibland är livet rätt bra ändå.

Sleepyhead

Känns som om jag skulle behöva sova typ fem timmar. Eller justja, jag gjorde precis det...

Underbara söndag?

Den perfekta söndagen ser ut så här. En dag utan bakfylla eller ångest inför alla ogjorda läxor. Mjukisbyxor, en varm säng, en burk daimglass och Desperate Housewives.

The deathly hallows

Harry - min första kärlek. Inte självaste Harry, utan snarare historien. Böckerna, filmerna. När jag var mindre väntade och väntade jag på det där brevet från Hogwart. Jag dagdrömde om att alla trollkarlar och häxor skulle komma och hämta mig från min skola. Att jag skulle få umgås med Harry, Ron och Hermione. Jag är en Harry Potter nörd ända in i hjärtat. Första delen i sista filmen var självklart helt underbar, men filmerna är ändå alltid en besvikelse efter att ha läst böckerna cirka hundra gånger.

Halva priset på allt på Bik Bok idag och krångel med Swedbank så inga kortköp funkade. Kaos? Ja. 20 minuters kö? Ja. Fynd? Ja! Brukar aldrig hitta nåt på Bik Bok, brukar aldrig ens leta efter någonting där. Men idag gjorde jag några fynd, trots det enorma kaoset. Lyckades även hitta den perfekta julklappen till mamma, (dock inte på Bik Bok). Imorgon är det grafisk hela dagen som gäller, och sedan inleds helgen med ett besök på Nöjes, och Johnossi.

Jag vill ha Harry nu!

Ååh va jag hatar allt tjat om hur bra Harry va. Kan ni inte vänta med det tills imorrn? Jag är påväg att dö. Jävla Marcus som "hade annat för sig" just idag...

Check check check

Härligt. Nu är värsta delen av veckan över. Historia hemprovet inlämnat, doktorn avklarat, svenska nationella avklarat och allt jobb inskickat. Underbart. Nationella gick till och med över förväntan, vilket var riktigt skönt. Nu väntar fyra underbara dagar av grafisk kommunikation, HP, Johnossi och helg. Nu ska jag fortsätta på min Ahlgrens bilar design.

Red rain is pouring down

Tro det eller ej,
men jag saknar dig ibland,
och tiden som var.
Trots allt som hänt.

I can´t live, with or without you

En riktigt bra cover, på världens bästa låt.


Cover me when I run, cover me through the fire

Idag tog jag en day off. Har känt en förkylning smyga sig fram under de senaste dagarna och under natten vart det endast sämre. Det visade sig vara mer behövligt än jag trodde dessutom, eftersom jag precis vaknade efter en natt med stenhård sömn. Så här ska det fortsätta hela helgen har jag planerat, bara sova, se på film, äta gott och ta det lugnt. Jag tror jag behöver det. Plugga och jobba är också någonting som står på schemat. Börjar få smått panik över allt jag har att göra som jag ännu inte gjort. Dags att ta tag i det nu. Men först.. . Lite mer DH. Är det konstigt att jag inte får någonting gjort? Det värsta är att jag har fem säsonger kvar av DH, och en hel box med Sex and the city.

Gonna be 18 'til I die

"Utgång, nu slår vi klackarna i tacket, vi ses i dimman", eller vad man nu säger... Ikväll ska vi i alla fall ha sjukt roligt, det är ett som är säkert.



Igårkväll firade vi Louise med tacos, spel, prat och en sväng till The pub.

HP, J och L

Biljett till Harry Potter och till Johnossi bokat. Perfekt. Nu blir det födelsedagsmys hos Louise!



s-s-stockholm, s-s-shopping

Har haft en underbar dag tillsammans med en underbar människa. Lite regn hindrade minsann inte mig och Marcus från att shoppa loss, äta gott och ha riktigt trevligt i Stockholm. Nu blir det lite mer DH... höhö.

DH & balklänning

Jag skäms. Nog för att det regnar ute, men någonting vettigt borde jag väl ändå kunna ta mig tid och ork till att göra, istället för att ägna flera timmar åt Desperate housewives..

Men, jag har i alla fall köpt mig en balklänning!

Ticket to ride

Trött på allt och alla.
Ta mig långt, långt härifrån.
Nu, nu, nu.

Desperate housewives

Jag ångrar mig redan. Lånade Desperate housewives boxen av Louise för hundra år sen men har inte orkat kollat. Men igår började jag, och fan fan fan. Nu kommer jag aldrig undan. Kollade hela igårkväll och hela morgonen och jag kan inte sluta...


Hold me, love me, hold me, love me

Helgen har varit super. Fredagen spenderades hos Julia med pizza, skräckfilm och tv-spel. Lördagen spenderades först i Karlstad, sedan hos Anna för sminkning, förfest hos Emma och mastis. Igår var vi iväg till Örebro för att spendera lite pengar, och sedan vidare till Arboga och farmor och farfar. Idag är första dagen på lovet och än så länge har jag bara hunnit med en lång sovmorgon, en dusch och lite "bankärenden", haha. Ska försöka fixa med lite läxor och projektarbete under dagen också.

RSS 2.0