Friday i'm in love

Fredag, underbara, ljuvliga fredag. Har grafisk kommunikation hela dagen, fram till klockan fem. Har precis varit på studiebesök på en reklambyrå och ska nu göra om ett tidningsomslag. Sen är det äntligen helg, och imorgon drar jag till Stockholm med min kära familj.

21.01

Myser med fångarna på fortet. I like. Nostalgi. Har varit ledig idag, sov länge och.. sen har jag nog inte gjort så mycket mer. Haha, men härligt har det minsann varit. Imorgon bär det av igen, fast bara för att fika och umgås med klassen. Måste erkänna, det är lite härligt att vara tillbaka igen.

Prylglädje

Gårdagen i Örebro resulterade i att jag kom hem några kronor fattigare, men också några prylar rikare. Det blev bland annat två leggins, skärp, örhängen och ett smyckes träd.


Nu är sista sommarlovs dagen här. Imorgon börjar den ständiga vardagen igen, upp klockan sex, komma hem klockan fem. Inte nog med långa dagar kommer även vintern närma sig och det kommer vara mörkt både på väg till skolan och på väg hem från den. Idag är det som sagt sista sommarlovs dagen, och jag har absolut inga planer. Och det är ganska skönt. Ska passa på att göra absolut ingenting, för det kommer nog dröja innan sånna här dagar kommer igen.

Misslyckad bakning

HAHA. Har precis bakat hallongrottor, men dom blev så misslyckade så det är nästan sorgligt. Nu står dom i ugnen och ser hemska ut. Funderar nästan på att inte ta ut dom? Fast mjo, dom kanske blir goda i alla fall.
Nu är det bara en helg kvar till skolstart. Pirrigt, roligt, sorgligt, ångest. Många känslor. Men jag ska göra det bästa av det. Idag har jag laddat ner både Inside man och From Paris with love, och ska strax iväg och köpa chips och dipp. Underbar fredag med en underbar Marcus.

I want to break free

Och jag trodde trean skulle vara slappast av dem alla. Tji fick jag. Sluta runt fem varje dag blir aweeeeesom. Hoppas på många ändringar. Nu ska jag lyfta arslet och baka blåbär- och hallonpaj.


Last chance for one last dance

Har varit hos Emma hela dagen. Trevligt värre. Och igår träffade jag äntligen en av de absolut bästa som finns, nämligen Moa. Saknar henne väldigt mycket, och väldigt ofta. Därför är det så himla speciellt när hon väl är här. Allting känns så bra. Och hade jag varit 18 nu hade jag antagligen följt med till mastis ikväll och haft en grymt rolig kväll tillsammans med mina bästa. Istället ska jag och Marcus ha en helkväll tillsammans, och ska jag vara ärlig så är det minst lika bra. Det var allt för länge sen som vi var tillsammans en hel eftermiddag-kväll-natt-morgon. Så det ska bli underbart.
Men visst, ännu en gång, att vara 17 suger.


I see your true colors

Är i matkoma (som vanligt). Har precis proppat i mig hur mycket kinamat som helst, till slut sa det verkligen stopp. Efter fyra tråkiga timmar av stillasittande fanns inget annat i mitt huvud än just mat. Handledarkursen höll sån tur bara på till klockan sex, och det var faktiskt inte riktigt så hemskt som jag trodde. Så om en månad ska även jag ut på vägarna. Och om två månader och åtta dagar ska även jag få fylla 18 och gå på krogen. Inte för att jag tycker att krogen verkar roligare än hemmafest, tvärtom faktiskt, men det är ändå så jävla trist att sitta hemma när resten ska på krogen.

wicked game to play

Påminnelse  till mig själv. Drick aldrig kaffe efter klockan tio om du planerat att sova runt tolv. Min natt blev lång kan jag säga er. Marcus somnade stenhårt vid halv tolv och då bestämde jag mig för att bara se klart på sac och ta en tidig kväll jag med. Nej, det funkade verkligen inte. Själv var man klarvaken till klockan slog fyra.
Vaknade halv tio och var återigen klarvaken, men jag låg i alla fall kvar en timme till. Om två timmar ska jag på handledarkurs, 14.00-19.00. Sån tur är har jag Linn där också.

webcam såklart



Gamla webcambilder från 2006. Tyvärr har de flesta försvunnit under åren efter byte av dator, datorkrash och annat. Men det är roligt att ha några kvar i alla fall. Minnen. Något att skratta åt.

and we danced on into the night

Måndag. Precis två veckor kvar innan skolan börjar. Ångest? Lite. Även om jag faktiskt saknar klassen och den här vardagliga rutinen lite, att inte sova bort halva dagen utan att faktiskt göra någonting vettigt under dagarna, är det så himla skönt att bara sova, göra lite vad man vill och bara ta det lugnt lite grann. Den här sommaren har varit underbar, men har gått alldeles för fort.

Nu ska jag jobba i princip hela den här veckan. Och det känns väldigt bra. Det känns bra att tjäna pengar, det känns bra att göra nytta. Och sista veckan får jag i alla fall ledigt, och då ska jag göra någonting roligt. Jag vet inte vad än, men någonting. Kanske ta den där trippen till Ullared? Eller Borås? Någonting roligt ska jag göra i alla fall, som en perfekt avslutning på en perfekt sommar.

20.13

Dilemma. Blond eller brunett? Ska jag, ska jag inte?

11.06

PIP-dagarna var roliga, men även jag måste erkänna att de hade varit så mycket roligare om vädret hade varit på vår sida. Jag såg faktiskt bara fyra artister/band och spenderade resten av tiden på campingen. Men jag är inte missnöjd över det, för jag träffade många roliga människor och hade roligt på campingen istället. Nu är jag utvilad och ska göra mig i ordning för en dag i Karlstad med Emma. Ska kolla in lite nya glasögon och handla lite.


RSS 2.0