27/5

Sista skolarbetet inlämnades igår, samt båda restpassen i idrotten gjorda. Känns ganska så väldigt bra minsann. Bara en riktig skoldag kvar. Känns inte heller helt fel. Därför firas det ikväll med lite tequila och lite karuseller.

19/5

Det känns ganska overkligt att jag för bara några dagar sen låg på en strand i Rhodos. Det känns som ett helt annat liv. Nu är jag åter tillbaka i verkligheten. Nationella i matte c imorgon, deadline på KLT idag, historia prov på tisdag, hemprov i religion deadline nästa fredag, två restpass i idrotten. Förhoppningsvis dyker ingenting mer upp under kommande veckan. Isåfall så är detta det sista jag gör i gymnasiet. Känns förjävla bra, och förjävla sorgligt. Vill, vill inte, vill, vill inte. Dags att ta sitt pick och pack och vandra mot stationen, för att spendera en eftermiddag med vad jag först nu insett är en förjävla underbar klass.

15/5

Äntligen hemkommen till mitt mysiga lilla rum med min underbart sköna säng. Det har varit en lång dag, som dock oväntat nog gått ganska fort. Åkte hem ifrån underbara Rhodos vid kvart över tolv idag och var hemma i Sverige (svensk tid) kvart över tre. Sen fick jag äntligen träffa efterlängtade mamma och pappa, och så småningom också Sofia för en lång härlig (om inte lite för kall...) promenad. Men iallafall, Rhodos var helt perfekt. Kanske inte så konstigt, med det underbara sällskap jag hade med mig. Badade varje dag i både havet och poolen, solade (sönder..), shoppade, åt massa god mat, såg massor med vackra saker och tog det helt enkelt väldigt lugnt. På grund av nationella prov i matte nu på fredag tvingades jag dock ta med matteboken. Lyckade öppna den en gång. På flygplanet. Läste ungefär en sida. Tyckte ändå att det var rätt strongt av mig att göra så pass mycket.

7/5

Väskorna packade, godis och tidningar köpta inför morgondagens flygresa, rummet är städat (städar alltid innan jag ska åka bort, så är det iallafall lite roligare att komma hem) och allt skolarbete samt jobb klart och inskickat. Nu ska jag avnjuta kvällen i sällskap av lite mysiga pojkar och flickor och lite tacos.

Kreta

6/5

Nu är det plugg och jobb som gäller. Senare bär det av till Karlstad, på min lediga dag, för att leta studentklänning. Och ikväll blir det en efterlängtad tjejkväll med bästa vän. Funderade ett tag på att dra en riktig nostalgitripp a´ 2007. Dricka whiskey i min garderob och tjuvröka vid hembygdsgården. Men det får nog bli en hederlig pizza-godis-film-och-babbel-kväll. Kanske lika bra, eller?

RSS 2.0