29/3


Gud va jag har fastnat för inredningsbloggar. Och gud vad jag har fastnat för vitt! 

Projektarbetesdag idag. Ska jobba på som bara den. Boken är iallafall färdig och ska tryckas vilken dag som helst. Men den där projektrapporten... Herregud. Ska försöka bli helt klar med den till nästa fredag så jag slipper tänka på det under praktiken. Ska försöka hinna med att plugga lite högskoleprov, boka lite intervjuer och intervjua idag också. Good luck säger jag bara, det kan jag behöva.

28/3

Idag var jag lagom trött när jag åkte till skolan, matten gick alldeles lagom bra, efter skolan köpte jag lagom mycket kläder för lagom mycket pengar, sen tog jag en lagom lång promenad, fick lagom mycket jobb på mötet, har lagom mycket att göra nu ett tag framöver och har precis ätit lagom mycket mat. 

Hatar egentligen ordet lagom. För vad är lagom? Samma sak med ordet normal, vad/vem anses som normal? Men just idag var lagom ett väldigt bra ord. Nu när jag läste igenom allt insåg jag också att lagom är ett väldigt fult ord. Det ser liksom fel ut på något sätt.

Sweet dreams

Hittade mitt drömrum inne på Stina-Lee.


26/3

Träffade en fin vän idag. Tog en promenad i allt för lite kläder och pratade om allt och ingenting. Fick även ihop en himla bra artikel om henne. Vräker i mig socker i väntan på Marcus och en lång natt innehållande lite hämtning i Karlskoga och framställning av klockan. Imorgon ska jag övningsköra till Karlstad för första gången. 

Ett riktigt skitinlägg. Har tyvärr inget mer intressant att dela med mig.

Saturday night


19/3


Vårkänslor till max. Ska ta mig en sväng ner till Galaxen, övningsköra lite,
plugga lite och mysa hos Emma lite.

18/3

Bestämde mig för hemmakväll. Efter några om och men. Sov lite, njuter lite. Njuter av att vara helt ensam, för första gången på bra länge. Jag trivs i mitt sällskap. Jag är förjävla bra ändå. Allt jobb för denna månad är inskickad, projektarbetet går framåt och det är fredag. Har en hel underbar helg framför mig. Myskläderna är på, Harry Potter och de vises sten står redo att starta och chipspåsen ligger i sängen och väntar. Ska joina den snart. Njuter av mitt eget sällskap, njuter i min ensamhet.


One hundred days

Fy fan vad jag hatar dessa äckliga jävla California white tetra pak... Inte nog med att jag alltid, hur lite jag än dricker, alltid blir bakfull av vin. Utan också att det aldrig går att stänga ett tetra pak helt ordentligt. Med andra ord, kvällen igår var sjukligt lyckad. Dansade med mina kilklack tills fötterna höll på att falla av. Imorse däremot, trött och smått bakis (!?), fann jag min väska innehållande massvis med grejer halvfylld med vin. Nu luktar det vin i hela rummet.

3/3

Jag kan inte direkt påstå att det har varit en lugn och härlig vecka, den har snarare varit sjukt hektisk. Helgen gick åt till övningskörning, plugg och en inte allt för härlig bakfylla. Veckan fortsatte med gymkort på Galaxen, lämna ut CVn, övningköra, jobba och plugga. Hade tänkt att jag skulle bli klar med projektarbetet den här veckan, men jag kan säga nu att det inte kommer hända... Ikväll är det möte som gäller och sen träffa Emma. Innan det ska jag försöka hinna träna och plugga. Hoppas helgen blir lugnare.

RSS 2.0