23/2

Varför är jag alltid så delad? Varför kan jag aldrig bara bestämma mig? Varför kan jag inte bara vara enkel, varför kan inte livet bara vara enkelt? Varför är jag ena stunden sprudlande glad och förväntansfull, medan jag nästa stund gråter som ett barn?

22/2

life is a mysterious road
and the best thing you can do
is to take it day by day

20/2

Har åter fått upp kärleken för sims. Spelat ett antal timmar under dagens gång. Om ändå matte c vore lika roligt, då hade jag kanske klarat det där förbaskade provet imorgon...

Blues & Chains



Valentine's day

Alla hjärtans dag. Ska jag vara ärlig så hade jag faktiskt glömt bort denna speciella dag totalt. Men, jag och Marcus firade det iallafall med thaibuffé. Bättre än alla chokladaskar och rosor i hela världen. Jag har kommit på mig själv med att vara en väldigt oromantisk person. Nog för att jag hatar alla människor som är så där äckligt gulligt romantiska mot varandra, men ändå hatar jag mig själv mer för att jag inte ens är i närheten av att vara så. Jag skulle också vilja göra fina gester, som att lämna en gullig lapp i jackfickan, köpa fina presenter eller laga en romantisk middag och ha tända ljus överallt. Dags att göra någonting åt detta. Jag har ju trots allt en person i mitt liv som är värd att anstränga sig lite extra för.

Tumblr_lgle9tw1ut1qcc000o1_500_large

13/2

Har haft en underbart slapp och härlig helg. Idag har jag hunnit med två timmars övningskörning, långpromenad till skärgårn med Emma, jobbat och gjort ett kickass CV och personligt brev. Nu är det bara att ta sig ut i arbetsdjungeln och hoppas på det bästa.

Kom sommar, kom!



Lite sommarkläder från HM skulle man ju inte tacka nej till.

Från och med nu

Ytterligare en sån där hemsk natt. Huvudvärk, illamående och noll sömn. Och eftersom bad eller isvak stod på schemat direkt på förmiddagen var jag mer eller mindre otaggad på att dra mig iväg till skolan. Istället ska jag ta tillfället i akt och få lite gjort här hemma. Lite projektarbete, lite textläxa och alldeles för mycket jobb som ligger och väntar på mig. Från och med nu ska jag aldrig låta saker ligga och vänta för länge, utan ta tag i det direkt och bespara mig ett antal dagar ångest.

3 månader kvar. Om exakt 3 månader vaknar vi upp i Rhodos, till värme, sol, bad och nöjen. Det är verkligen värt att gå och drömma om nu i dessa kalla, gråa dagar.

6/2

Religionsläxan så gott som klar, projektarbetet på g, ytterligare en timmes övningskörning. Träffade en kär gammal vän på fika och pratstund om gamla och nya tider. Förutom ångesten inför ännu en skolvecka, har det varit en helt okej söndag också.

5/2

Mycket gjort på religionsläxan, en timmes övningskörning, muffins och DH med Louise och nu blir det mys hela kvällen. Ganska awesome lördag ändå!

RSS 2.0