20.44

Nu har jag äntligen färgat om håret igen. Så nu ser jag inte längre ut som en morot i huvudet, tack och lov. Big mistake att försöka göra ljusa slingor, jag borde väl ha lärt mig vid det här laget att det inte funkar i mitt hår. Det blir bara oranget. Under kvällen har jag i alla fall piggat på mig lite och gjort klart både bildanalysen (fast den vart sämst) och även projektskissen. Har även storstädat hela rummet, dammsugit, dammat, bytt sängkläder, plockat och rensat. Så här fint har det nog inte varit på länge länge länge. Aja, nu har jag skrivit av mig lite. Nu blir det att plugga till provet i mediekommunikation imorgon.

Fem dagar kvar

Idag tog jag en ledig dag. Vaknade fyra och hade ont i huvudet och hela kroppen, sådär som det känns när man har feber, och när klockan var sex och det varken hade slutat eller jag hade lyckats somna om bestämde jag mig för att vara hemma. Så idag ska jag försöka vila, tror att en stor del till varför jag mått dåligt hela morgonen är all stress.

Om fem dagar har jag precis landat i Paris. Känns otroligt, att någonting man längtat efter så länge är så nära. Det ska bli sjukt roligt att se Eiffeltornet, Notre Dame, Louvren och att bara gå runt i staden och kolla på alla kvinnor i deras dyra vackra kläder. Men det bästa med hela resan är nog att bara få komma ifrån tråkiga Sverige en stund.



Lugn och härlig fredag

Fredag, härliga underbara fredag. Idag hade vi en ganska skön dag i skolan. Slapp mediekommunikation, och jag och Åsa hade egen idrottslektion. Ingen matte heller, så jag var hemma redan halv fyra. Då slängde jag i mig lite mat och gick direkt upp till sängen där jag har sovit nu i ungefär tre timmar. Det behövdes, verkligen.

Ikväll blir det nog inte mycket mer ansträngande än så, det blir sängen, film och chips i mängder. Jag behöver verkligen ta det lite lugnt. Den närmaste veckan innan Paris kommer vara hektiskt, med jobb, skolarbete, fastingen och packning.

Livet leker

Underbart! Mina kläder från HM kom häromdan, köpte mig en iPod Classic av min brors kompis för 700 för några dagar sen, vädret är lovely och det är redan onsdag, med andra ord snart helg. Kan det bli mycket bättre?


sommarväder

Nu har jag pluggat så mycket matte de senaste dagarna så jag tror inte att jag kan få in mycket mer. Nu får det gå som det vill på det där jävla nationella. Ikväll blir lugnt, film och Marcus. Det är ju inte direkt lika fint väder som igår. Igår var det verkligen sommar! Jag och Marcus spenderade hela kvällen ute i skärgårn med shorts och solglasögon. Det var verkligen det härligaste på mycket mycket länge.

Nu är det tio skoldagar kvar till Paris. Låt det gå fort.

skolarbeten in i det sista

Äntligen! Fem dagars ledigt, hur härligt är inte det? Som jag har längtat. Igår var en riktigt lång dag. Först skolan till tre, sen jobba till nio, hemma vid elva. Men idag fick jag iallafall sova ut ordentligt. Men hur härligt det än är med ledigt så kommer det inte bli så mycket ledigt ändå. Har nämligen en hel del plugg att göra. Får till och med ont i magen och känner mig nästan gråtfärdig när jag tänker på hur mycket jag har att göra nu dom sista veckorna. Då har det gått lite för långt. Men som vanligt så kan ju inte lärarna kommunicera, så dom lägger precis allting samtidigt. Underbart. Så den här dagen, och även de restrerande fyra dagarna, tillägnar jag åt allt skolarbete, och att sova riktigt länge såklart.

dålig dag, lyckad kväll

Dagen igår började inte speciellt bra. Nationella prov i engelska på morgonen, som gick sådär. Boxningsfys på idrotten och matte på eftermiddagen. Men värst av allt, när vi skulle åka hem så fastnade tåget i Skattkär och hade ingen ström, så vi stod där i över en timme och kom inte hem förrän sex, när vi åkte tjugo över fyra.

Var ganska otaggad efter allt, men kvällen blev trots allt väldigt lyckad. Träffade många nya härliga människor och hade en supertrevlig kväll och natt. Idag gick jag upp runt halv ett, har fortfarande inte ätit frukost än, ska ner och göra det nu. Sen blir det plugg, promenad med Emma och Marcus hela kvällen.

16.25

Idag är jag glad! Fick sluta tidigt, har precis skrivit massor på svenskan, det nya avsnitten med How I met your mother är äntligen ute, imorgon är det fredag och idag är det bara 14 skoldagar kvar till Paris, och bara 18 till sommarlov. Men nästan bäst av allt, Emma fick jobbet på Makalös! Nu känns det hundra gånger så roligt att åka dit, när man har någon att samåka med och prata massa bajs med. Underbart.


paris

Ikväll kör vi lite lugnare. Det blir tacos, godis, Marcus och film. En riktig myslördag.
Idag är det föresten precis en månad kvar till Paris!

valborgsfirande

Herregud. Vilken konstig, men jävligt rolig kväll. Men det är väl en självklarhet när man är omringad av alla dessa härliga människor.

Idag däremot... inte lika roligt.










RSS 2.0