15.17

Söndag. Men jag ska faktiskt inte klaga, för det är ju inte riktig någon söndag fylld med ångest inför ännu en skolvecka. De är ju faktiskt en söndag fylld med glädje inför en vecka med lov, sova och mycket annat roligt.

Helgen har varit hur bra som helst. Spenderade fredagen hos Emma med Anna. Vi gjorde lite fruktsallad och hade det allmänt mysigt. Och igår var jag hos Marcus hela kvällen, där vi åt godis och kollade på bland annat Sherlock Holmes. Skitbra film för er som inte sett den än.


20.49

Äntligen torsdag, och bara en dag kvar till lov, till och med bara en lektion för min del.

Just nu sitter jag och trånar efter massa vårkläder på HMs hemsida, som jag egentligen inte alls har råd med. Men man kan ju alltid önska, och hoppas att man kanske vinner lite pengar på något underligt vis. Här är några av de saker jag skulle vilja klicka hem just nu.


19.44

Nu har jag och mamma suttit i ungefär två timmar och kollat igenom vår släktforskning. Det började med att vi pratade om att jag kanske skulle vilja ta mammas flicknamn, Nordmark. Eller att det kanske fanns något annat fint namn i släkten som jag skulle kunna använda. Eftersom att Andersson är (enligt mig) ett så himla tråkigt namn.

Plötsligt satt vi där på golvet med en släktforskning som sträckte sig bak till 1555 och Finland, som mammas morbror gjort för längesen. Det var massor med papper, siffror och namn som på ett eller annat sätt skulle matcha varandra. Men efter många om och men var den klar, och det var faktiskt riktigt spännande att kolla igenom vart de alla bodde, vad de jobbade med, hur länge de levde osv. Hittade dock inga fina efternamn som jag skulle vilja använda mig av, så jag tar kanske mammas gamla namn någon gång.

19.59

Ännu en blogg, tredje gången gillt nu kanske.

Ovanligt nog har det varit en riktigt härlig söndag. Vaknade upp hos Julia, efter en supertrevlig kväll och natt. Efter det har det varit en riktigt slapp dag, har försökt plugga lite och gick ut och fotade i det härliga vädret, blev några riktigt fina bilder.

Nu är How I met your mother säsong 4 och 5 äntligen hemma, så det blir nog att kolla det resten av kvällen och försöka sova hyfsat tidigt, för imorgon är det åter dags för verkligheten, upp klockan 6, komma hem klockan 5. Tur att det bara är en vecka kvar till lov nu, det är verkligen behövligt.





RSS 2.0