14.43

Hemma för en liten mat och dusch paus. Riktigt bra kväll igår! Oskar Linnros, klart bättre, klart snyggare live. Mums. Har sovit allt för lite, somnade runt halv sex i morse, så jag ska vila en liten stund nu innan det bär av igen för en förhoppningsvis minst lika lyckad kväll.


14.13

Precis varit iväg och köpt gummistövlar. Tänkte att det kanske behövs i veckan på PIP. Så jag hittade ett par militärgröna med en rosa blomma på, haha. Det blir perfekt.
Planer för idag. Springa, städa, sy upp några jeans och baka scones.


18.46

Helt slut efter en dag av badande på nya badhuset och ätande på Mastis.
Nu ska jag skriva klart ett reportage som jag jobbat på i hundra år men aldrig blivit riktigt klar med och sen ska jag dra på mig mjukiskläder, gå iväg och köpa en fet godispåse och kolla på film hela kvällen.

00.07

Riktigt bra dag. Drog till Karlstad med Louise och Linn vid tre för att handla lite och se på Rix Fm festival. Fick med mig en mysig byxdress, ett par shorts och ett par riktigt sletna fötter hem.

21.51

Popcorn och The italian job med Marcus och Edward Norton. Ojoj, det är inte att klaga på!

10.58

Igår kväll kom jag hem från ljuvliga Edsviken och Grebbestad efter en riktigt bra helg. Hade gärna stannat där några veckor till, men man kan inte få allt.






10.53

Packa packa packa. På ett sätt älskar jag att packa, för då vet man att någonting snart ska hända. Men på ett sätt hatar jag det. Hur ska man kunna välja kläder man ska ha på sig två dagar framöver? Det går inte. Jag måste ha tid och byta kläder hundra gånger innan jag bestämt sig. Men, måste man så måste man. Snart bär det av till Västkusten och Grebbestad med underbara Marcus.

23.23

Åå. Jag har nog så tråkigt man bara kan ha just nu. Tur att det finns ett visst tv-program kallat Sex and the city, annars hade jag hängt mig. Varför bor man i lilla lilla Kristinehamn för? Just nu kan jag inte längta mer efter att få ta studenten och bara dra härifrån. Vart som helst, bara bort. Börja om.

16.21


15.15

Igår firade vi Linn som fyllde 18 förra helgen. Några av bilderna är från Sandra, och några från mig.


12.36

Fredag. Solade och rökte vattenpipa. Kollade musikalen Hair. Spelade prinsess spel. Spelade pingis. Cyklade till skymningen och tog ett nattbad. Satt i Moas utehus. Väldigt väldigt bra fredag. Och nu är det lördag och jag hoppas på en minst lika lyckad kväll med mina underbara.

Marcus åkte till Kalmar igår också, och jag saknar honom bara lite. Ytterst lite. Eller, kanske ganska mycket. Tur att han snart är hemma igen.


18.00

Lyssnar på Tomas Ledin och äter mina nybakade brownies med jordgubbar. Sommarkänslor.


11.28

Vad har hänt med sommaren egentligen? Komsi komsi solen. 

För två dagar sen vrickade jag foten på väg hem från Marcus. Skrek några fula ord och viftade med handen för att hålla balansen. När jag kollar upp sitter en chockad och förtvivlad tant en bit bort och vinkar lite halvt till mig. Haha. I alla fall, jag har fortfarande ont som stryk så jag har knappt kunnat gå nu på två dagar. Det är underbart, inte.

13.52

Ska snart iväg och fira Sanna. Typ en månad försent, men ändå :) Det blir thaien idag igen, men det gör faktiskt inte ett dugg eftersom att det är så fruktansvärt gotttt. Och ikväll blir det film- och matmys hos Emma!

RSS 2.0