Sunday bloody sunday

Tacos, Pandoras ask, Pictionary och massa mys tillsammans med några underbara tjejer. Så såg min kväll ut igår. Idag har jag stått nere på stan en stund och delat ut kaffe och klt tidningar, och nu ska jag på barnkalas. ciao

17.10

Sluta elva, komma hem ett, däcka två och vakna nu. Det är perfekt.. Fast ganska skönt måste jag erkänna att det var, och behövligt. Mår fortfarande illa på grund av mensvärk och migrän, och Sverigedemokraternas 5.8%. Tänker denna siffra öka tänker jag fly landet. Jag tänker inte bo kvar i ett nazistland, den saken är säker.

Nu ska jag baka en fet kladdkaka och vara sängliggande hela dagen.

Sverige?



Ååååh. Det här gör mig så fruktansvärt arg. Vad har hänt med Sverige? Vårat underbara Sverige.
Vet inte om det syns, men när jag röstade på Facebook kom det här resultatet fram. Moderaterna 24.2%, Socialdemokraterna 19.9% och Sverigedemokraterna på en tredje plats med 16.9%! Nog för att Facebook kanske inte är det mest pålitliga, men det är ändå en hemsk siffra.
Jag har tänkt att "gud va skönt att slippa rösta, då slipper jag sätta mig in i allt eftersom att jag egentligen inte alls är intresserad av politik". Men de senaste veckorna har jag faktiskt satt mig in i det, jag vet vart jag står och en sak jag verkligen vet är att det här gör mig upprörd och jag skulle vilja bidra och lägga min röst MOT Sverigedemokraterna.

Det var lite klagande från mig denna fredagkväll. Nu ska jag invänta Marcus, sätta på någon bra film och sova fruktansvärt mycket.

Tristan och Isolde

Imorgon startar praktiken. Iallafall för mig, på måndagar måste jag vara i skolan och ha matte, så idag var det bara att ta sig upp klockan sex. Men annars kommer jag ha praktik 4 veckor framöver. Väldigt härligt faktiskt. Efter att jag kommit hem från skolan har jag mest bara sovit, degat i sängen och kollat igenom en underbar film, Tristan och Isolde. Jag har undvikit den filmen för jag trodde inte att det var någonting för mig. Men, så fel jag hade. Det gör det ju inte sämre att huvudrolls karaktären är sjukligt snygg.

Ska nog försöka sova lite till. Är fortfarande helt slut efter helgens bravader. En Louise, en Moa, Götet och en massa äventyr, kan det bli bättre? Knappast. Bästa helgen på väldigt, väldigt länge.


Götet, och Moa!

Nu är det inte långt kvar innan fyra veckor praktik. Det ska bli sjukt härligt, och riktigt roligt. Imorgon början jag halv fyra och det enda som händer är skolkort. Värt, ovärt? Skitsamma, lika bra att åka. Hoppas mina glasögon har kommit också så jag kan hämta dom.

Och nu är biljetterna till Göteborg och Moa bokade. Så på fredag drar jag och Louise dit över helgen, det blir hur great som helst, det vet jag. Finns inte mycket mer att säga. Tycker att Marcus kan komma hit nu och poppa lite popcorn med mig så vi kan bänka oss framför säsongs starten av Idol.

Snor, host, snörvel

Huvudvärk, illamående, febern har stigit, fryser, snorar sönder och hostar. Det är fan synd om mig just nu. Så jag har laddat upp med Harry Potter 3, vindruvor, gurka och dipp, en rulle papper och några extra kuddar. Det kanske blir en bra kväll trots allt.

16.16

Både lyckad och misslyckad kväll igår. Men allt som allt ganska bra. Idag har jag legat i sängen hela dagen, och nej ingen jävla bakfylla, utan feber och förkylning. Men jag hann iallafall iväg och göra två jobb. Resten av dagen har bestått av Punkt'd och min varma underbara säng.

Glasögonorm

Har äntligen hittat ett par nya glasögon! Hittade dom på SmartEyes i Karlstad. Kollade antagligen igenom varenda jävla båge där borta innan jag faktiskt insåg att jag verkligen inte passar i glasögon. Men efter många många många om och men fick det bli ett par pilotbrillor, ungefär som bilden under, och jag är riktigt nöjd. Allting är bättre än mina gamla. Så om 7-10 dagar kommer ett sms och glasögonen är mina. 


RSS 2.0