11.30

Varför är alla på Peace and love förutom jag? Det är riktigt fusk. Jag vill också vara där.

Idag suger vädret ganska hårt. Regn, kallt och grått. Det är riktig svensk sommar minsann. Fast samtidigt är det lite skönt med sådana här dagar. Då slipper man ha dåligt samvete över att man inte är ute i solen, och kan istället krypa ner i sängen med en bra film och popcorn. Idag tror jag faktiskt att jag ska se en gammal goding. Can´t buy me love. Så himla härlig film. Dessvärre kan jag inte kommunicera med någon fram till klockan fyra, eftersom Marcus det klantarslet tog fel mobil i morse.


13.00


13.17

Igår kväll tog jag och Louise årets första dopp. Vi bokstavligen tvingade i oss efter ett antal timmar solning. Vi gick sakta ut, doppade oss, tog några simtag och sen fort upp igen. Sen var det bara att torka och ta cykeln hem igen. Men nu är det gjort :) 

Idag har jag legat ute i solen sedan halv tolv, och har legat i bubbelpoolen i en dryg halvtimme. Inga fel. Nu blir det jordgubbar och långpromenad.

14.46

Rolig kväll igår! Kom dock hem vid fem efter efterfest utanför Trumpeten med en Marcus som däckade på köksgolvet, en sne och trasig cykel, en vinfylld väska och en vin-vattenskadad mobil. Men det var det värt, man lever bara en gång, och det är nu.


23.14

Efter tre timmars promenad med Louise är benen ganska slut. Jag är ganska slut. Igår kom vi nämligen hem runt ett på natten. Det var meningen att vi skulle vara hemma tio, men efter mycket prat med Marcus faster, en rejäl felkörning och matpaus på McDonalds blev det vid ett istället. Men dagarna i Stockholm har i alla fall varit super. Underbart väder, massa shopping och bra umgänge.

20.30

Packar för fullt och har precis köpt godis och fixat musik till bilen. Imorgon bär det av till Stockholm med Marcus, och jag kommer hem igen onsdag kväll!

16.55

Precis tittat på bröllopet alla pratar om. Jag är egentligen inte intresserad alls och jag tycker hela grejen är väldigt överdriven, men jag var ändå tvungen att kolla. Och även om jag inte var där eller känner någon där så kan jag ändå inte hålla mig när det kommer till bröllop, kärlek, lycka och andra människor som gråter. Så en tår eller två slank faktiskt ur mig. Haha så då vet ni det, jag är en riktig mes när det kommer till sådant. Så ni kan ju bara tänka er hur det kommer bli om jag själv ska på bröllop någon gång, eller om jag själv gifter mig. Då kommer det gråtas floder.

Nog om det. Idag har jag jobbat och tjänat pengar och ikväll ska jag till Emma, underbart. Jag har dock hostat sönder ena lungan/revbenet... INTE underbart.


23.38

Nu var det ett tag sen jag skrev. Det har hänt en hel del dom här senaste tre veckorna. Paris, student och skolavslutning, vänner, fest, feber och massa annat. Skolavslutning/studenten var hur bra som helst. Fast fest torsdag och fredag resulterade i en ganska jobbig lördag. Men det var det värt. Och under veckan har Moa varit här, så jag har spenderat mycket värdefull tid med henne.

Jag kom hem från Paris förra lördagen. Då hade jag haft feber hela vägen hem, och var sjuk i några dagar till efter det. Men Paris var i alla fall helt underbart, det går inte ens att beskriva. Vädret var perfekt, staden var perfekt, allting var perfekt! Och under fyra hela dagar hann vi med så himla mycket roligt.

Här kommer några av alla hundratals bilder från Paris.

Moulin Rouge
Eiffel tornet
Mona Lisa
Notre Dame
Ingången till Louvren
En liten del av Louvren
Kyrkan Sacre Coeur
Utanför Sacre Coeur på fredagskvällen
Utsikten från toppen av Eiffel tornet
Utsikten från Montparnasse
Eiffeltornet på kvällen
Utsikten från vår hotellbalkong

RSS 2.0