Dag 17 – Mitt favoritminne

Herregud vad svårt. Jag skulle aldrig kunna plocka ut ett favoritminne, jag har så fruktansvärt många. Men ett lite extra fint minne var nog när jag och Marcus tog en tripp till Grebbestad i somras. Vi hade köpt med engångsgrillar, hade på oss kortbyxor och linnen och var förberedda på en riktigt solig helg... och när vi kom dit så började det spöregna. Så vi fick snabbt sätta upp tältet och sen satt vi i bagaget på bilen och grillade korv. Sista kvällen blev det däremot väldigt fint väder och vi gjorde i ordning en liten picknick och satt längst uppe på ett berg tills solen försvann. Det var en himla fin resa.


26/1

Borde plugga. Fast nae. Föredrar nog mina apelsiner, min Marcus och Solsidan istället. Det är härligt att börja ett på torsdagar. Mycket, mycket härligt.

Black Swan

En av de bästa filmerna på mycket mycket länge!


Dag 16 – Min första kyss

Min första kyss var säkert någon gång i mellanstadiet då vi var helt galna i sanning och konsekvens, och att byta pojkvänner hit och dit. Men första kyssen jag kan minnas var på skolavslutningen i åttan, i ett buskage ute på Marieberg, med en då total främling.

Dag 15 – Mina drömmar

Jag drömmer nog en hel del. Det behöver inte vara stora framtidsdrömmar, det är allt. Är det någonting jag längtar efter så drömmer jag ständigt om det. Rhodos, studenten, flytta hemifrån... Väldigt ofta drömmer jag så mycket att verkligheten gör mig besviken.

Mina framtidsdrömmar är dock ingenting jag har lagt allt för mycket tid på. Jag tar en dag i taget. Men självklart vill jag resa och se mycket. Njuta av vad livet har att ge mig, så som vänner, kärlek och nöjen, och så småningom vill jag faktiskt bilda min egen Svensson-familj. Av någon anledning tycker folk att det är konstigt och de flesta säger "Jag vill inte ha ett tråkigt Svensson-liv", men det är precis vad jag vill. Ett mysigt hus i en trevlig stad med ett bra jobb som inte tar över större delen av mitt liv. Och jag vill dela det med mitt livs kärlek.

Tumblr_lf8lkolxqk1qd1rb7o1_500_large

Dag 14 – Vad hade jag på mig idag

Ytterligare en sån här fråga? 
Idag hade jag på mig mörkblå jeans, svart linne och svart transparent skjorta. Roligare än så blir det faktiskt inte. Och som ni kanske har förstått så är jag fruktansvärt dålig på att ta kort, och till och med ännu sämre att ta kort på mig själv. Så tyvärr får ni nöja er med bara text för denna gång.

17/1

5365179302_cf7aca00b3_z_large

Rapport

Där kom jag äntligen igång med min projektrapport...
Och där tröttnade jag.

Dag 13 – Den här veckan

I måndags började skolan efter ett långt och härligt jullov. Natten mellan söndag och måndag sov jag cirka en timme och var med andra ord ganska sleten under dagen. Efter skolan åkte jag direkt till doktorn för att få mina inlägg i skorna.

Jag var ledig tisdag och onsdag, torsdag var sista multimedian och fredag sista grafisk lektionen. Fredagen spenderade jag med Marcus och min familj och spelade Monopol och lördagen spenderades hos Emma för att äta mat och sedan Mastis. Helt okej vecka, fruktansvärt rolig helg.


Dag 12 – I min handväska

För det första använder jag ingen handväska. Men i min stora svarta axelbandsväska som jag för det mesta använder mig av brukar det finnas nycklar, plånbok, ett antal fungerande och icke fungerande pennor, skolböcker, handkräm, läppsyl, Ipod, almanacka och glasögon. En hel del med andra ord.

Grafisk kommunikaion

Sista uppgiften i sista grafisk kursen var att göra ett litet "kollage" med saker som stärker mig.

13/1

Min tänkta "kväll med effektivt jobb" förvandlades istället till en myskväll med familjen, tacos och kortspel. Jag klagar inte precis. 

Idag var sista lektionen Multimedia, vilket till stor del är skönt men jag kommer sakna världens skönaste lärare Håkan. Imorgon är sista lektionen Grafisk kommunikation som avslutas med fika och utvärdering. Det känns konstigt att säga, men det är faktiskt himla sorgligt att just den kursen tar slut. Min absoluta favoritlektion. Jag kommer sakna att bara sitta vid datorn hela dagarna, snacka skit och känna att man gör någonting som man faktiskt är hyfsat bra på och faktiskt tycker är väldigt roligt. Jag kommer sakna att komma och gå lite hur som helst och jag kommer sakna Eva väldigt mycket.

Men, jag taggar inför sista terminen, sista schemat och de sista kurserna och betygen!

12/1

Ledig igår, ledig idag. Bra början på min absolut sista termin må jag säga. Kvällen kommer se ut så här; intervju, skriva reportage, mat, skriva reportage, projektarbete, projektarbete och ännu mer projektarbete. Jag har kommit igång lite grann med det men har ändå mycket kvar, och den där projektrapporten finns alltid i mitt bakhuvud och hånar mig och stressar mig för att jag inte ens har börjat på den än.

Dag 11 – Mina syskon

Jag har bara ett syskon. Han heter Johan, är två år yngre än mig och går sam-media på Klaragymnasiet i Karlstad. Han är galen i allt som har med teknik att göra, speciellt tv-spel. Konstigt nog så kan han äta hur mycket choklad som helst men väger ändå knappt över 50 kilo. Undrar vart han fått det ifrån? Ända sedan barnsben har vi varit som piff och puff, bill och bull, ying och yang, kalla det vad ni vill. Vi var bästa kompisar och gjorde allt tillsammans när vi var mindre. Ju äldre vi blir desto mer olika varandra blir vi och desto mer glider vi ifrån varandra. Men, han kommer ändå alltid vara världens bästa lillebror!


Dag 10 – Det här hade jag på mig idag

Idag har jag gått iklädd en stor Rolling Stones tröja och ett par sköna tofflor. Perfekta myskläderna för en mysig söndag.

Milk



Underbar film. En sann historia där Sean Penn spelar politikern Harvey Milk, den förste öppet homosexuelle mannen med ett politiskt ämbete i USA. Att James Franco har en viktig biroll är inte heller helt fel.

Dag 9 – Min tro

Jag är inte speciellt kristen av mig och tror faktiskt inte alls på gud, det har jag aldrig gjort. Jag har aldrig funderat speciellt mycket på det, men det bara är så. Vad jag tror på är väl snarare glädje, kärlek, vänskap, hopp, lycka. Jag tror på att man kan leva ett lyckligt liv, att man kan finna kärlek och vänskap och jag tror på hoppet. Även i mina mörkaste stunder tror jag ändå att livet är någonting bra, och att livet kan bli precis sådär underbart som man vill att det ska bli.

Dag 8 – Ett ögonblick

Har försökt att komma på ett ögonblick värt att skriva ner, men kommer inte på ett dugg för tillfället. Så jag struntar helt enkelt i denna. Eller, jag kan berätta om just detta ögonblick: Jag är hungrigare än någonsin, har en mensvärk värd att dö för, massor att göra och ingen lust, trött som alltid, ont i magen, ont i magen, ont i magen!
Där fick ni både ett ögonblick och lite pessimism.

Juldagen

Tristan and Isolde

"You were right. I don't know if life is greater than death. But love was more than either."

Frukost och Tristan och Isolde klockan halv fyra. Det är finfint. Kvällen igår var lika rolig som alltid. Fortsätter dagen med ett vänner maraton och all julgodis som ännu inte är uppätet.

RSS 2.0