Come on and twist a little closer now

Nu var det ett tag sen. De var sjukt mycket förra veckan, jobb, plugg och fylla år. Födelsedagen och helgen blev lyckad och till och med matte provet gick bra fick jag reda på idag. För första gången i hela mitt liv var jag faktiskt inställd på ett IG, men jag slapp undan med några poäng, för den här gången.

Idag har jag varit ledig från skolan. Skulle på läkarbesök angående min rygg för ungefär hundrade gången, hoppas faktiskt att de gör någonting åt det den här gången... I alla fall, var tvungen att ta ledigt för ett läkarbesök som tog ungefär 20 minuter. Fail, haha. Det är en fördel med att gå i Karlstad måste jag säga.

Ready? Let's roll onto something new

Hyfsat awesommme dag, även om jag åkte sju imorse och kom hem sex. Fick mycket gjort på matte stödet och ganska mycket på historian. Sen fick MP3B ett paket kritor, naturkunskapet förvandlades till dagis.

Nu ska jag jobba jobba jobba, plugga plugga plugga. Samtidigt ska jag äta godis och lyssna igenom min playlist ett antal gånger. How I met your mother är på nedladdning också. Och nu är det fan inte långt kvar, förrän jag också blir stor.

Starting from zero, got nothing to lose

Har precis varit ute och övningskört en timme, det känns bättre och bättre för varje gång. Men än så länge håller jag mig på A9, vågar inte åka ut på vägarna riktigt än. Än så länge är jag ganska farlig när jag kör om man säger så... Haha. Nu håller jag på med mitt projektarbete, jag gör nämligen en pizza, och efter pizzan blir det Emma-mys.

Börjar vänja mig lite vid mitt "blonda" hår nu också. I början ville jag bara spy för att jag var så missnöjd, men nu känns det helt okej. Har haft i tonvis med silverschampo för att få bort det orangea, men än så länge har jag långt kvar innan jag har vunnit den här kampen. Här får ni en riktigt skitsnygg webbcam bild på mig i det nya vackra håret. Har även klippt av det massor... jag vill gråta.


Blonde redhead

Welcome back blondie.
Eller.. oranget?
Eller.. gult?

It's alive with the beating of young hearts

Idag gjorde jag sista dagen på KLT. Jag skulle vilja stanna där i alla fall några veckor till. Det har varit underbart skönt att komma ifrån skolan lite, slippa plugga, slippa allt. Dyker ingenting otroligt roligt upp inför kvällen tror jag nog jag satsar på hederligt fredagsmys med hembakad pizza (om jag får min vilja igenom), idol och godis tillsammans med familjen. Det kan aldrig bli fel. Imorgon blir det en heldag i Karlstad, mat på Roma och bäst av allt... Magnus Betner!

Tracy Chapman

The things we won't do for love
I'd climb a mountain if I had to
And risk my life so I could have you
You, you, you...
Everyday I'm psycoanalyzed
For my lover for my lover
They dope me up and I tell them lies
For my lover for my lover
The things we won't do for love
I'd climb a mountain if I had to
And risk my life so I could have you
You, you, you...

Everyday I'm psycoanalyzed
For my lover for my lover
They dope me up and I tell them lies
For my lover for my lover

And everybody thinks
That I'm the fool
But they don't get
Any love from you

Fy... fan


Life is an open road, it's the best story never told

Har precis kommit hem från KLT, har gjort mycket roligt idag. Men det får ni läsa om i tidningen som kommer ut i slutet av månaden, höhö. Gud va de här fyra veckorna har gått fort, ruskigt fort. Jag vill bara stanna på KLT föralltid, haha. Nej men skola är jag i alla fall inte sugen på just nu vill jag lova. Det är så roligt att intervjua, fota, skriva, träffa nya människor och allt vad det här jobbet innebär.

På torsdag är det studentmösseprovning och jag bara känner hur slutet börjar närma sig. Jag vet att även om jag klagar på skolan nu kommer jag sakna det senare, men just nu kan jag inte längta mer efter att få komma ut och börja om lite på nytt, kanske starta livet på riktigt?




Around and round you're turning me

Matte hela morgonen, gick som vanligt, åt helvete. Nu ska jag ta tag i mig själv och plugga lite matte varje dag, provet smyger sig fram och jag SKA klara matte c, så är det bara. Efter matten hade jag ångest så jag spenderade tusen kronor. Nejdå, jag var i behov av ny jacka och nya skor. Det blev en jacka, två par skor och en tröja.

När jag satt i bussen på väg hem ringde en tjej från HK träningscenter och berättade att jag hade vunnit 450 kronor att träna för på Xtravaganza. Jag var med och tävlade när jag stod på mässan, i brist på annat och för skojs skull. Så det var ju roligt, så jag åkte upp dit och skulle prata mer och då visade det sig att den här "vinsten" inte ens täckte medlemsavgiften, så där var jag tvungen att lägga till 150 kronor, och inte nog med det. Jag var tvungen att binda upp mig ett helt år och betala 890 i månaden! Jag åkte hem grinig och med en veckas "provvecka", eller något.

Nu blir det bullar, det är ju trots allt kanelbullens dag.

I made my bed and I sleep like a baby

Stått på mässa och jobbat hela dagen. Eller jobbat och jobbat. Jag har ätit godis, fotat, babblat och sett allmänt glad ut. Men efter en hel dag var man ganska trött i fötterna vill jag lova. Efter det drog jag med mig Sofia för att käka pizza och kolla hockey. Det blev mest bara skitsnack om allt och alla istället, men det var minst lika bra.

RSS 2.0